Världens roligaste sommarjobb!

Så beskriver tidigare turistvärdar sitt jobb som ansvariga för Smålandsstenars turistinformation här i Torghuset. Nu söker vi två turistvärdar som vill hjälpa turister att hitta rätt i vår bygd i sommar. 

Du ska vara en glad tjej eller kille som gillar att träffa människor, ha lätt för att prata och kunna arbeta självständigt. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift. Men du ska också kunna prata engelska och tyska. Givetvis ska du vara bekant med Gislaveds kommuns semesterpärlor och kunna guida turister men också lokalbor som vill semestra på hemmaplan.

Tjänsten är på halvtid (du och den andra turistvärden delar på en heltidstjänst) och din arbetstid kommer vara måndag till fredag samt även lördag eller söndag. Preliminära öppningsveckor för turistinformationen i år är vecka 24-34.

Skriv ett personligt brev till oss och berätta vem du är och vad du har hittat på tidigare. Skicka det snarast till info@torghuset.se, dock senast den 1april. Tillsättandet av tjänsten kan ske före rekryteringstidens slut.

Läs mer om oss här på torghuset.se »